Självplock 2021

29 juli, 2021

Ta med vänner och familj på utflykt till vårt ekologiska grönsaksfält.

Alla lördagar och söndagar hela säsongen kl.10-15.

Kaffe och bullar från Boställets stenugnsbageri och Stafsäters fantastiska gårdsglass finns att köpa.

Ta med knivar och ta på er rejäla skor.

Det kommer bland annat finnas färsk gul lök, röd lök, spetskål, grönkål, svartkål, broccoli, betor i olika färger, blomkål, morötter, fänkål, sallad, squash i olika form och färg, dill, persilja, färskpotatis och rotseller. Kan variera lite från gång till gång.

I gårdsbutiken hittar ni hallon från Ombergsboden, bigarråer och smultron från Väversunda, Björnbär från Ombergs plantskola och Annikas tomater samt alla våra grönsaker för alla som inte hinner plocka.

Respektera avstånd och hjälp varandra. Välkomna på grönsaksfest!Gårdsbutik

Nyheter från Hermelins

Alla nyheter